Heeft u een project waar we mee kunnen helpen?

Paneelbouw

In onze werkplaats maken wij zelf een groot aantal componenten, die garanderen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het functioneren van uw machines en technische installaties. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van meet- en regelpanelen, besturingskasten, verdeelinrichtingen, beheersingsystemen en signaleringspanelen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij dit verzorgen volgens standaardspecificaties of volledig op maat voor uw bedrijf.

Per stuk of seriematig. Onze specialisten verzorgen in nauw overleg met de opdrachtgever het complete proces, van het engineeren en tekenen tot aan de inbedrijfstelling. Voorafgaand aan de inbedrijfstelling worden alle besturingen in onze werkplaats aan een uitgebreid testprogramma onderworpen.

Software engineering

Wij bij B&S meet-regeltechniek hebben engineers met een uitgebreide kennis over meerdere software programma’s. Door het volgen van presentaties en update cursussen bij de leveranciers, zijn onze engineers op de hoogte van de nieuwste features en toepassingen.

Mede door deze kennis komen we in samenspraak tot de juiste regel strategie en voorkomen na het inbedrijfstellen veel nazorg.

Door ruime ervaring met gebouwbeheersystemen stelt ons in staat moderne gebouwbeheersystemen te realiseren. Voor softwarebeheer en onderhoud van deze systemen kunt u ook bij ons terecht.

Beheer, onderhoud & storing

B&S meet- en regeltechniek is uw partner niet alleen tijdens realisatie van een nieuw meet en regel systeem maar ook na oplevering. Door goed op uw object afgestemd onderhoud kunt u echter onverwachte en onnodige hoge kosten voorkomen, maar ook de exploitatiekosten beter spreiden. B&S meet- en regeltechniek biedt u het onderhoudsconcept aan voor uw regeltechnische installaties. Met haar stappen module programma voor een service overeenkomst kunt u uw voordeel doen, omdat het de mogelijkheid biedt de geboden werkzaamheden op uw regeltechnische installatie op uw eigen organisatie af te stemmen. Door uw eigen keuze heeft u de vrijheid invulling te geven aan het regeltechnisch onderhoud.

De toekomst zit in de Cloud!

Priva’s oplossingen ondersteunen ambities om gebouwen zo optimaal mogelijk te laten presteren!

Gezonde en comfortabele gebouwen waarin mensen optimaal presteren met tegelijkertijd een zo laag mogelijk energieverbruik. Om dit ambitieuze doel te bereiken moet er niet alleen data vergaard en geanalyseerd worden, maar moet deze (relevante) data ook altijd en overal beschikbaar zijn, en dan ook nog in een gebruiksvriendelijke omgeving. Daar komt de Cloud erin! Onze laatste en toekomstige gebouwbeheer- en prestatie-oplossingen gebruiken allemaal de Cloud. Aan de ene kant om te garanderen dat eindgebruikers altijd gebruik maken van de laatste (software) ontwikkelingen en aan de andere kant om altijd de laatste vergelijking te kunnen maken tussen de diverse scores die uw gebouw levert.

Storing?

Ook voor storingen kunt uiteraard bij ons terecht. Onze monteurs gaan gericht op zoek naar de storing en proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Als de storing is opgelost bespreken we met u wat er bevonden is en verrichte werkzaamheden zodat u er met oog op de toekomst dit kan voorkomen. Indien er componenten defect zijn kunnen wij deze ook (na overleg met u) bestellen en vervangen.

Testen, in bedrijfstellen

Voor het inbedrijf stellen van de installatie gebruiken wij een IBS rapport deze word altijd bij de oplevering doorlopen. Onze software engineers vullen zelf de IBS in tijdens de oplevering. Doordat onze engineers zelf de installatie inbedrijf stellen zijn de communicatie lijnen kort, met als grote voordeel dat we snel kunnen inspelen op nieuwe wensen en of onvoorziene zaken.

Na inbedrijfstelling start in de garantie periode het finetunen van de installatie, door in de verschillende seizoenen te monitoren en waar nodig bij te stellen. Middels cloud connect zijn wij instaat de installaties op afstand te beheren. Op deze wijze kunnen wij de installatie optimaliseren en de eventueel benodigde nazorg bieden.

Regeltechnisch schema

B&S meet en regeltechniek werkt met het programma Eplan. Onze tekenaars maken na een aanvraag van de klant dan ook zelf de schema’s waarmee de paneel bouwer aan de slag kan. Behalve de schema’s voor de bedrading maken wij ook kast indelings tekeningen en principe schema’s van de installatie om zo voor u een totaal pakket te creëren.

Adviseren en energiemanagement

B&S meet- en regeltechniek assisteren in adviesdiensten voor alle installaties. Dat doen we voor een groot scala aan objecten en opdrachtgevers. Wij bieden een uitgebreid pakket van onderzoeken bij problemen of klachten tot volledige nieuw- en verbouwprojecten vanaf initiatief tot en met oplevering. Onze ervaren adviseurs zijn gespecialiseerd in klimaatinstallaties, regelinstallatie (met gebouwbeheersystemen) en elektrische installaties maar ook integrale adviesprojecten met bouwkundige vraagstukken en met een duurzaam karakter behoort tot onze activiteiten.

Adviezen op het gebied van onderhoud en aanbestedingen van onderhoudscontracten zijn eveneens veelgevraagde activiteiten. Deze adviezen leveren we zowel aan opdrachtgevers al opdrachtnemers van het uitvoeren van onderhoud.

Energie management

Kosten besparen op energie wilt iedereen natuurlijk zowel voor uzelf als voor het milieu.
bewustzijn leidt tot besparing zo willen wij u helpen het energiegebruik inzichtelijk te maken, zodat u erop kunt gaan sturen en besparen. Toegankelijke informatie zorgt voor een sterker energiebewustzijn in de organisatie. Het is aangetoond dat dit leidt tot zuiniger gebruiksgedrag.

Regeltechnisch bekabelen

De juiste bekabeling voor elke toepassing. Dat is waar het om draait als we het over een goed werkend systeem hebben. Na het maken van een regeltechnische omschrijving kan de regeltechnische bekabeling aangelegd worden. Het aanleggen van deze regeltechnische bekabeling is een vak apart. Wij voeren onze werkzaamheden uit met vaste medewerkers en volgens de geldende normen.

Ook bij B&S meet- en regeltechniek zijn wij milieubewust bezig en scheiden wij ons afval zoveel mogelijk. Regeltechnische bekabeling leggen wij voor het renoveren van bestaande of nieuwe installaties.


Onze Partners

Goede samenwerkingspartners zijn cruciaal bij het uitvoeren van een opdracht. We willen namelijk altijd een kwalitatief goed product opleveren. Daarom werken wij samen met diverse A-merken in de markt.
Partners waarop we vertrouwen en waarmee we uw opdracht naar wens opleveren.
Hieronder vindt u de partners waar wij o.a mee samenwerken.

Kom met ons in contact